Каліфорнійський особняк Барбі виставили на Airbnb

На платформі оренди житла Airbnb з’явився «будинок мрії» Барбі в містечку Малібу, що у штаті Каліфорнія. Він доступний для оренди двома гостями лише 21 та 22 липня 2023 року, бронювання відкриють 17 липня.

Повністю рожевий особняк розташований на березі океану. Оголошення про оренду розміщено від імені Кена — бойфренда Барбі. Він пропонує зняти його кімнату в ковбойському стилі, що прикрашена килимами з коров’ячої шкіри, капелюхами та пледами з принтом коней. Також гостям доступна шафа з одягом і аксесуарами лялькових героїв.

На території особняка є танцювальний майданчик, тренажерний зал, басейн, зона відпочинку й барбекю. Серед розваг неподалік — шопінг, серфінг і катання на роликових ковзанах на набережній.

Цей будинок у 2019-му вже виставляли на Airbnb до 60-річчя створення ляльки Барбі. Нещодавно його оновили — спеціально до прем’єри фільму «Барбі», який вийде 21 липня. Роль Барбі виконала Марґо Роббі, а Кена зіграв Раян Ґослінґ. Виробництво картини спричинило глобальний дефіцит рожевої фарби.

Нове та Найкраще

6 326

714

622
977
Більше матеріалів