Блогер після місяця безперервного стриму побив рекорд за кількістю підписників на Twitch

Блогер Людвіг Агрен зі США побив рекорд відеостримінгового сервісу Twitch за кількістю платних підписників. 14 квітня трансляцію Агрена одночасно дивилися більше 282 тисяч осіб, повідомляє ВВС. Стрим блогера тривав 31 день без перерв.

Попередній рекорд встановив у 2018 році блогер Тайлер Блевінс на прізвисько Ніндзя. Тоді його трансляція набрала більше 269 тисяч одночасних переглядів. Блевінс уже привітав Агрена з тим, що він побив його рекорд.

Twitch пропонує користувачам три варіанти передплати. Частину прибутку від неї перераховують авторам трансляцій. Наразі невідомо, яку суму вдалося заробити Агрену в результаті 31-денного стримінгового марафону.

Кожна платна підписка додавала до часу трансляції блогера 10 секунд. Спочатку Агрен планував, що його стрим триватиме не більше 48 годин. Однак через велику кількість передплатників трансляцію доводилося весь час продовжувати. Тоді блогер визначив 14 квітня як кінцеву дату стриму. Агрен оголосив, що в останній день трансляції буде жертвувати по $5 з кожної нової передплати на благодійність.

На честь закінчення стриму блогер разом із друзями розбив своє ліжко, стилізоване під гоночний автомобіль. Для цього вони використали кувалду і бейсбольну биту, а уламки ліжка викинули на вулицю.

25-річний Людвіг Агрен відомий як коментатор на кіберспортивних турнірах. Він веде стрими на Twitch і YouTube. Значна частина трансляцій Агрена присвячена відеоіграм. Twitch — стримінговий сервіс, який спеціалізується на тематиці комп’ютерних ігор. Він був створений у 2011 році і належить Twitch Interactive — дочірній компанії Amazon.

Нове та Найкраще

6 218

670

587
945
Більше матеріалів