У Римі затримали власника магазину, якого підозрюють у крадіжці лотерейного білета на €500 тисяч

Прикордонна поліція в аеропорту Рима у неділю, 5 вересня, завадила залишити країну власнику тютюнової крамниці з Неаполя, який намагався полетіти на Канарські острови. Чоловіка підозрюють у крадіжці у клієнтки його магазину виграшного лотерейного білета на суму €500 тисяч, повідомляє Time.

Інцидент стався в Неаполі 3 вересня. Літня жінка, купивши в тютюновій крамниці два лотерейних білети, виграла джекпот. Вона попросила власника магазину підтвердити виграш і передала йому білет для перевірки. Жінка стверджує, що торговець забрав білет і поїхав у невідомому напрямку.

Поліція не виявила лотерейний білет у підозрюваного і незабаром відпустила його під підписку про невиїзд. Щоб перешкодити будь-кому незаконно перевести гроші в готівку, італійська податкова інспекція заморозила всю партію білетів, які були у тютюновій крамниці. Пошуки виграшного білета тривають.

Цієї весни італійська поліція зловила гангстера після 7 років безуспішних пошуків — мафіозі видав себе в кулінарному блозі на ютубі.


Фото: Depositphotos

Нове та Найкраще

6 220

670

588
946
Більше матеріалів