Натхнення

Усе найгірше одразу: Ми знайшли найневдаліші подарунки та зібрали з них новорічного монстра

Пластикові статуетки, шкарпетки, зубна паста, глобус, плюшевий костюм, словник — новорічні подарунки часто купують в останню мить, тому іноді вони виявляються абсолютно непотрібними або недоречними. Не страшно — усі можуть помилитися з вибором, тим більше у передсвятковій гарячці. Але чи буде страшно, якщо зібрати цілу гору таких жахливих подарунків в один великий мегасуперневдалий? Щоб перевірити це, ми розпитали читачів про їхні найбезглуздіші презенти, знайшли схожі, а художниця Тетяна Spasi Sohrani зібрала з таких речей новорічного франкенштейна.

Протягом кількох останніх тижнів читачі Bird in Flight розповідали нам про те, що найгірше їм колись дарували на Новий рік. Із цього списку ми обрали як речі, що зустрічалися найчастіше (на кшталт безглуздих дешевих статуеток), так і найдивніші (на зразок гумової голови динозавра або шашечок таксі людині без машини). Утім, вирішили обійтися без живого дворового щура — був і такий варіант. Близько 40 предметів знадобилося Тані Ковальчук, щоб зібрати з них подарункового монстра. Придивіться до нього: можливо, він не такий уже й страшний і вам насправді потрібне все це добро.

Не створюйте ще одного подарункового монстра — ось тут ми зібрали нехай і не найкорисніші, але класні презенти від українських художників: 40 ідей для новорічних подарунків від Bird in Flight

Серед найгірших подарунків називали календар, іграшку «хом’як-повторюшка», ручку для писання з вбудованим радіо, порожній фотоальбом, банки для цукру та солі, електричну яйцеварку, шампунь із масмаркету, аромасвічки, що погано пахнуть, і статуетки «з переходу».

Нове та Найкраще

659

583

608
940

Більше матеріалів