Photo of the Day: New Facebook Headquarters

Facebook staff posted photos of their new office on Instagram.

After Mark Zuckerberg announced that Facebook moved to a new office. Employees of the company began posting Instagram images of their new headquarters.

Facebook is located in a large open floor space (40,000 m2), where thousands of people can work simultaneously. Inside there are small spaces where people can concentrate. Park with 400 trees and places for having rest was built on the roof. For house-warming party, employees have filled the conference hall with balloons.

“The building itself is pretty simple and isn’t fancy. That’s on purpose. We want our space to feel like a work in progress. When you enter our buildings, we want you to feel how much left there is to be done in our mission to connect the world”, – wrote Mark Zuckerberg.

First day shenanigans #theaquarium

Фото опубликовано Wei Jien (@wei.jien)

New and best

142

358

498
106
Read more