Вийшов трейлер гри — симулятора фотозйомки дикої природи

Польська компанія PlayWay випустила трейлер комп’ютерної гри Photography Simulator, яка імітує роботу фотографа дикої природи. Гра повинна вийти на платформі Steam, однак дата випуску поки не відома, зазначає PetaPixel.

Photography Simulator повністю відтворює досвід: від вибору спорядження для подорожей до пошуку потрібної композиції, а потім і продажу фотографій. Користувач зможе управляти налаштуваннями камери під час зйомок, обирати обладнання, включаючи дрони та біноклі, а також виконувати завдання і розвивати свою кар’єру.

Наприкінці минулого року першу сходинку в рейтингу найпопулярніших додатків в американському App Store посіла програма Hype Simulator, яка допомагає відчути себе зіркою Instagram і TikTok. Сервіс дарує користувачу відчуття соціальної активності й затребуваності — показує фейкові повідомлення шанувальників, виводить на екран інформацію про десятки тисяч нових підписників, коментарів і лайків, у тому числі від знаменитостей.

А на початку 2020-го в Китаї заборонили симулятор глобальної епідемії Plague Inc. Влада дійшла висновку, що гра небезпечна і надто реалістична.

Нове та Найкраще

6 044

594

550
885
Більше матеріалів