Раян Гослінг зіграє Кена в новому фільмі Грети Гервіг про ляльку Барбі

Канадський актор Раян Гослінг виконає роль Кена в новому фільмі про ляльку Барбі, повідомляє Deadline. Зйомки почнуться вже у 2021 році.

Джерела видання зазначають, що Гослінг спочатку відмовився від ролі через свій щільний графік, але в підсумку продюсерам стрічки вдалося переконати актора взяти участь у проєкті. Нещодавно Гослінг завершив зйомки в бойовику братів Руссо «Сіра людина» — найдорожчому фільмі Netflix.

Роль Барбі виконає Марго Роббі, яка стала продюсеркою картини. Режисеркою виступить Грета Гервіг («Леді Птаха», «Маленькі жінки»), яка написала сценарій у співавторстві з Ноа Баумбахом («Френсіс Ха», «Шлюбна історія»). Деталі сюжету поки не розголошують. У інтерв’ю британському Vogue Марго Роббі розповіла, що з Барбі пов’язано багато ностальгічних асоціацій і стереотипів, але тим цікавіше їх зруйнувати. «Коли люди чують про Барбі, вони думають, що вже знають, яким буде фільм. Але коли дізнаються, що режисером буде Грета Гервіг, їхня реакція змінюється: „О, ну може, я й не знаю“», — прокоментувала актриса. Фільм вийде на екрани у 2023 році.

Улітку компанія Mattel створила ляльку Барбі на честь британської вченої Сари Гілберт, яка керувала розробкою вакцини від коронавірусу AstraZeneca в Оксфордському університеті.


Фото: Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 200

652

582
935
Більше матеріалів