«Футурама» отримає продовження — новий сезон вийде після десятирічної перерви

Стримінговий сервіс Hulu випустить продовження науково-фантастичного мультсеріалу «Футурама» у 2023 році. Платформа замовила 20 нових епізодів авторам проєкту Девіду Коену та Метту Грейнінгу, пише Variety.

Озвучать персонажів актори оригінального серіалу: Біллі Вест, Кеті Сагал, Тресс Макнілл, Моріс Ламарш, Лорен Том, Філ Ламарр та Девід Герман. Участь Джона Ді Маджіо, який був голосом Бендера й кількох другорядних персонажів, поки що не підтвердили. Якщо з ним не домовляться, робота озвучить інший актор.

Виробництво нового сезону розпочнуть уже цього місяця. «Для мене велика честь оголосити про тріумфальне повернення „Футурами“ ще раз, поки нас знову раптово не скасують», — зазначив Грейнінг.

Мультсеріал розповідає про життя 25-річного рознощика піци Філіпа Фрая, який був випадково заморожений у кріогенній камері наприкінці 1999-го. Прокинувшись через тисячу років, герой опиняється у місті Новий Нью-Йорк. Там він знайомиться з дівчиною-циклопом Лілою, роботом Бендером та іншими персонажами.

Спочатку «Футурама» виходила на телеканалі Fox з 1999-го до 2003-го, а потім йшла на кабельному каналі Comedy Central з 2008 до 2013 року. Усього випустили 7 сезонів, що складаються зі 140 епізодів. Серіал 14 разів був номінований на премію «Еммі» та отримав шість нагород, зокрема двічі як найкраща анімаційна програма.

Нове та Найкраще

6 233

594

616
947
Більше матеріалів