Родина операторки Галини Гатчінс, убитої на зйомках фільму «Раст», подала до суду на Алека Болдвіна

Меттью Гатчінс, чоловік операторки Галини Гатчінс, яка загинула на зйомках фільму «Раст» у жовтні 2021 року, подав позов зі звинуваченнями у ненавмисному вбивстві проти актора Алека Болдвіна, продюсерів та інших членів знімальної групи. Про це пише CNBC.

Позов був поданий до окружного суду штату Нью-Мексико від імені чоловіка та дев’ятирічного сина Галини Андроса. Крім Болдвіна відповідачами вказані директорка картини Кетрін Волтерс, помічник режисера Девід Голлс, зброярка Ханна Гутьєррес Рід і постачальник зброї Сет Кенні. У позові сказано, що відповідачі могли запобігти смерті Галини, проте проігнорували численні скарги щодо порушення техніки безпеки на знімальному майданчику, намагаючись вкластися у графік.

Адвокат Болдвіна та інших відповідачів заявив, що його клієнти продовжують співпрацювати зі слідством, щоб з’ясувати, як бойові патрони опинилися на майданчику. За його словами, будь-яке твердження, що актор поводився нерозсудливо, є хибним. Наразі поліція не пред’явила нікому звинувачень, розслідування триває.

21 жовтня Алек Болдвін під час зйомок фільму «Раст» у Санта-Фе випадково застрелив операторку Галину Гатчінс із реквізитного пістолета, а також поранив режисера Джоела Соузу. Раніше позови проти актора та продюсерів картини подали помічниця режисера Мемі Мітчелл та світлооператор Серж Свєтной. Сам Болдвін пізніше зізнався, що не натискав на спусковий гачок пістолета того дня.


Фото: Алек Болдвін / Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 141

634

570
909
Більше матеріалів