McDonald’s випустила геймерське крісло — з тримачами їжі та підігрівом бургерів

Мережа закладів фастфуду McDonald’s створила крісло для геймерів, яке має тримачі їжі та зону підігріву бургерів. Його назвали McCrispy Ultimate Gaming Chair і присвятили випуску нового бургера маккріспі, пише Dezeen.

Окрім стандартних функцій на кшталт подушок для зручності шиї та попереку крісло має з обох боків тримачі для картоплі фрі й напою, а також бокс для збереження бургерів у теплі. Жовто-чорне крісло з жиронепроникної шкіри оформлене у логотипах бренду. Його конструкція дозволяє міняти місцями подовжувачі підлокітників.

Крісло випустили обмеженою серією з чотирьох штук. Два з них уже подарували британським геймерам, ще одне розіграли напередодні у фейсбуці серед жителів Великої Британії.

Новинка сподобалася не всім. Видання PC Gamer назвало дизайн виробу таким, що «викликає блювоту». Також там розкритикували інші його функції. «Ігрові крісла вже досить теплі, коли ми сидимо в них і потіємо. Зазвичай виробники рекламують протилежну функцію — охолодження», — зазначають на сайті.

Мережа закладів швидкого харчування — не перша велика компанія, яка спробувала створити ігрове крісло. Раніше IKEA випустила колекцію меблів для кіберспорту з метою «демократизувати ігровий досвід».

Нове та Найкраще

6 320

712

619
975
Більше матеріалів