У Львові обрали переможців конкурсу на будівництво житла для центру реабілітації

Переможцем архітектурного конкурсу на будівництво житлового комплексу для центру реабілітації «Незламні» у Львові стало бюро Drozdov & Partners. Про це повідомили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради.

Журі обрало переможцем проєкт Drozdov & Partners, до складу авторського колективу якого входять Олег Дроздов, В’ячеслав Шемір, Денис Козак, Олег Тимофєєв, Віталій Правік, Ірина Шаповалова та Костянтин Руднєв.

Drozdov & Partners (1)
Drozdov & Partners (3)
Drozdov & Partners (2)
Drozdov & Partners (4)

Проєктований обʼєкт стане муніципальним житлом та частиною Національного реабілітаційного центру «Незламні» (Unbroken). Там житимуть люди, що проходять реабілітацію у Львові. Семиповерховий корпус центру мають відкрити у квітні 2023-го. Він зможе надавати допомогу 10 тисячам українців щороку.

Конкурс був оголошений у жовтні 2022 року. Призовий фонд склав 600 тисяч гривень, з яких переможець отримає 260 тисяч. Друге місце посів проєкт львівського бюро AVR Development, яке очолює Юліан Чаплінський, а третє — колектив столичних архітекторів Олексій Вавушко, Владислав Хижняк та Анна Хижняк. Окремо журі відзначило проєкт київського BURØ.


Зображення: управління архітектури та урбаністики Львівської міськради

Нове та Найкраще

6 204

659

583
940
Більше матеріалів