Balenciaga випустив капсульну колекцію, присвячену гурту Rammstein

Balenciaga представив капсульну колекцію, присвячену німецькому метал-гурту Rammstein, у числі прихильників якого — креативний директор модного дому Демна Гвасалія, повідомляє Dazed. До лінійки увійшли чорні футболки і худі з фотографією музикантів, зробленою австрійцем Готфрідом Гельнвайном, а також кепки, поясні сумки і рюкзаки з логотипом Rammstein.

Демна Гвасалія неодноразово з’являвся на публіці у футболках з лого Rammstein, а також включив кілька треків гурту до плейлиста показу бренду у вересні 2020 року. Пізніше креативний директор марки запропонував музикантам створити авторський мікс для Balenciaga.

Дизайн продукції розробили віддані фанати колективу — Гелена, Мона і Торстен, на яких команда Balenciaga вийшла через інстаграм. Вони ж стали героями рекламної кампанії бренду.

На знімках Патрика Вельде шанувальники музикантів оточені плакатами, дисками, значками, кружками, флаконами парфумів та іншою брендованою продукцією. «Я вперше почув Rammstein у вересні 1996 року. Я був збуджений, шкірою буквально бігали мурашки. Їхня музика мене вразила», — згадує Торстен своє знайомство з творчістю гурту.

Нове та Найкраще

6 218

587

613
944
Більше матеріалів