Вийшов новий трейлер фантастичного фільму Дені Вільнева «Дюна»

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер фантастичного фільму «Дюна» канадського режисера Дені Вільнева, творця картин «Прибуття» і «Той, хто біжить по лезу 2049».

Стрічка заснована на однойменному романі Френка Герберта і оповідає про всесвіт далекого майбутнього, де могутні сім’ї володіють цілими планетами і прагнуть отримати «пряність» — особливу речовину, яка дозволяє бачити майбутнє і подорожувати в космосі на високих швидкостях. Раніше роман уже екранізував Девід Лінч — прем’єра фільму з Кайлом Маклахленом у головній ролі відбулася у 1984 році.

Сценарій нової «Дюни» написали Джон Спейтс та Ерік Рот, а композитором картини виступив Ганс Циммер. Роль головного героя — герцога Пола Атрейдеса, який стає ватажком повстанців з планети Арракіс у боротьбі проти імператора-тирана, виконав номінант на «Оскар» Тімоті Шаламе. Його мати леді Джесіку зіграла Ребекка Фергюсон, а кохану Чані — зірка серіалу «Ейфорія» Зендая. Також у фільмі знялися Оскар Айзек, Джош Бролін, Хав’єр Бардем, Стеллан Скарсгард, Шарлотта Ремплінг, Джейсон Момоа та Дейв Батіста.

Світова прем’єра фільму відбудеться на 78-му Венеційському кінофестивалі, який цього року пройде на острові Лідо з 1 по 11 вересня. Очікують, що в українському прокаті картина з’явиться 17 грудня.

Нове та Найкраще

6 191

581

607
929
Більше матеріалів