Колишні студентки Джеймса Франко відмовилися від звинувачень проти актора в сексуальній експлуатації

Американський актор і режисер Джеймс Франко врегулював позов, поданий колишніми студентками заснованої ним школи акторської майстерності «Студія 4». Сара Тізер-Каплан і Тоні Гаал відмовилися від звинувачень на адресу актора про сексуальну експлуатацію, повідомляє ВВС.

Мирова угода була подана до Верховного суду Лос-Анджелеса 11 лютого. Врегулювання стосується не тільки Франко, але і його ділових партнерів Вінса Джоліветта і Джея Девіса, а також продюсерської компанії актора Rabbit Bandini. Умови домовленості повинні бути представлені суду до 15 березня.

Тізер-Каплан і Гаал подали позов у 2019 році. Жінки стверджували, що вони разом зі ще декількома студентками школи стали жертвами сексуальної експлуатації з боку актора. Згідно з позовом, Франко зловживав своїм становищем, підштовхуючи актрис-початківиць до участі у сценах сексуального характеру в обмін на ролі у фільмах. Голлівудський актор тоді відкинув усі звинувачення. «Студія 4» відкрилася у 2014-му і проіснувала три роки. Франко був засновником і директором школи.

У 2018-му актриса і колишня дівчина Франко Вайолет Пейлі заявила, що актор примусив її до сексу в автомобілі, коли вони ще були парою. У 2014 році 17-річна дівчина опублікувала в соціальних мережах скріншоти листування з Франко, в якій він пропонував підлітку зустрітися в готельному номері. Актор визнав звинувачення і заявив, що «засвоїв урок».


Фото: Depositphotos

Нове та Найкраще

6 200

607

366
936
Більше матеріалів