Томмі Кеш і Adidas випустили найдовші кросівки у світі

Естонський репер Томмі Кеш у співпраці зі спортивним брендом Adidas створили найдовшу пару кросівок у світі. Про це Кеш розповів на своїй інстаграм-сторінці. Точну довжину взуття не повідомляють, але ці кросівки вочевидь не призначені для повсякденного носіння.

За словами репера, спочатку Adidas сприйняв його ідею про створення незвичайних кросівок з великим подивом, але через п’ять місяців вони реалізували задум. Музикант заявив, що втомився від нудних, простих і трендових речей і вирішив випустити щось оригінальне.

Створення наддовгих кросівок приурочене до виходу моделі Superstar дизайну Кеша. Візуально нова пара відрізняється від стандартних Adidas Superstar тільки автографом репера. Нова модель стане доступна для купівлі 3 березня.

Томмі Кеш відомий самобутнім музичним стилем і епатажним іміджем. Репер давно захоплюється модою і дизайном. У 2018 році Кеш представив свою колекцію одягу, що складається зі світшота, футболки, шарфа, шкарпеток і скейтборда. Музикант також брав участь у показі мод американського модельєра Ріка Оуенса.

Нове та Найкраще

6 218

670

587
945
Більше матеріалів