Пара з Харкова скувала себе ланцюгом на знак кохання. Через 4 місяці закохані вирішили розійтися

Жителі Харкова Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова прийняли рішення розійтися після того, як чотири місяці були прикуті одне до одного ланцюгом, повідомляє ВВС. Пара скувала себе ланцюгом 14 лютого, щоб перевірити міцність почуттів і встановити рекорд України.

Олександр і Вікторія заявили, що їхні стосунки опинилися в патовій ситуації. При цьому вони пообіцяли з повагою ставитися до спільного минулого. Після розставання Вікторія переїде до іншої області.

Ланцюг, який сковує пару, знімуть 17 червня в полудень. Процедура проходитиме в Києві у присутності експерта «Книги рекордів України». Олександр і Вікторія були прикуті одне до одного 124 дні.

Спочатку Олександр хотів скріпити себе з Вікторією хірургічними швами. Однак після консультації з лікарем пара передумала і вирішила скувати себе ланцюгом. Підписники закоханих у соціальних мережах неоднозначно поставилися до такого вчинку. Останнім часом під постами пари в інстаграмі з’являлося все більше критичних коментарів. Аудиторія звинувачувала Олександра і Вікторію в тому, що їхній контент став нецікавим.

Нове та Найкраще

6 232

673

592
946
Більше матеріалів