У Бразилії чоловік намагався врятуватися від рою бджіл в озері — але там його атакували піраньї

У бразильському штаті Мінас-Жерайс 30-річний чоловік загинув, ймовірно, внаслідок атаки піраній — він опинився у воді, рятуючись від бджолиного рою. Інцидент стався 31 жовтня на озері поряд із фермою в муніципалітеті Бразиланда-ді-Мінас, передає австралійське видання 7news із посиланням на місцеві медіа.

Троє друзів рибалили на озері, коли на них напав рій бджіл. Намагаючись сховатися від комах, чоловіки стрибнули у воду. Один із них почав тонути, а двоє інших змогли вибратися на берег та викликали рятувальників. Співробітники служби хотіли пірнути в озеро, але їх попередили, що там повно піраній. Через кілька годин труп рибалки виявили за чотири метри від берега — у загиблого було розірвано обличчя та інші частини тіла. Точну причину смерті мають встановити під час розслідування.

Піранья є невеликою м’ясоїдною рибою з великим ротом і безліччю зубів. Ці особини водяться у Південній півкулі й пересуваються зграями. Смертельні напади піраній на людину трапляються вкрай рідко. Останній відомий інцидент стався також у Бразилії 2015-го — тоді риби, ймовірно, загризли шестирічну дитину.

Нове та Найкраще

6 148

637

572
912
Більше матеріалів