Мерилін Менсон карав жінок, замикаючи їх у скляній кімнаті, — Rolling Stone

Американський музикант Мерилін Менсон замикав жінок у звуконепроникній скляній кімнаті, щоб піддавати їх психологічним тортурам. Артист називав це місце «кімнатою для поганих дівчаток», ідеться в розслідуванні журналу Rolling Stone, яке ґрунтується на судових документах та 55 нових інтерв’ю.

Приміщення, обладнане під студію звукозапису, знаходилося у квартирі в Західному Голлівуді, яку Брайан Ворнер (справжнє ім’я музиканта) винаймав із 2010-го. Кілька жінок, які зустрічалися з Менсоном багато років, розповіли виданню, що він використовував кімнату як камеру одиночного ув’язнення для психологічних тортур. За даними джерел, артист замикав своїх подруг тут на кілька годин, щоб покарати за найменшу провину. Експомічниця виконавця Ешлі Волтерс, яка подала на Менсона до суду через сексуальне насильство, зізналася, що він любив вихвалятися цим приміщенням. Інший колишній помічник музиканта Раян Браун розповів, що жодного разу не бачив у кімнаті замкнених жінок.

У лютому американська актриса Еван Рейчел Вуд заявила про знущання з боку Менсона під час їхнього роману. Пізніше ще чотири жінки зробили аналогічну заяву. Артист усі звинувачення відкинув, стверджуючи, що завжди вступав в інтимні стосунки лише за взаємною згодою, а його колишні партнерки намагаються перекрутити минуле. Після звинувачень на адресу Менсона компанія Loma Vista Recordings розірвала з ним контракт. У липні музикант добровільно здався поліції, яка розшукувала його за звинуваченням у нападі на відеооператора у 2019 році. У результаті Менсона відпустили під підписку про невиїзд.

Нове та Найкраще

6 148

637

572
912
Більше матеріалів