Норвезька пошта випустила різдвяний ролик, де Санта закохується у чоловіка

Норвезька поштова служба Posten випустила різдвяну рекламу, чий сюжет побудований навколо історії кохання двох геїв, один з яких — Санта-Клаус. Так компанія відзначила 50-ті роковини декриміналізації гомосексуальності в Норвегії, повідомляє LGBTQ Nation.

Відео називається «Коли Гаррі зустрів Санту». У ньому показано розвиток стосунків головного героя та Санта-Клауса, які бачаться лише раз на рік на Різдво. У результаті Гаррі пише Санті листа з побажанням: «Усе, що я хочу на Різдво, — це ти». На свято чоловік отримує посилки з подарунками від кур’єра Posten, після чого повертається до будинку і бачить там Санту. Той каже, що його роботу взяла на себе поштова служба, щоб вони змогли побути вдвох. Ролик завершується поцілунком коханців.

За словами творців реклами, у їхній торішній кампанії Санта сердився на пошту, яка забрала його «бізнес», а цього разу він вдячний їй за допомогу та можливість розділити свято з тими, кого любить. «Пошта Норвегії пов’язує людей протягом 375 років і продовжуватиме робити це незалежно від орієнтації або гендерної ідентичності», — заявила директорка з маркетингу Posten Моніка Сольберг.

Поштова служба Норвегії була заснована у 1647 році. У містечку Дрйобак на південному сході країни розташоване офіційне поштове відділення Санта-Клауса. Одностатеві сексуальні відносини у Норвегії легалізовані з 1972-го.

Нове та Найкраще

6 163

647

575
917
Більше матеріалів