Девід Бекхем передав свій інстаграм керівниці перинатального центру у Харкові

Британський футболіст Девід Бекхем, у якого понад 71 мільйон підписників в інстаграмі, 20 березня передав на один день свій акаунт керівниці Харківського регіонального перинатального центру Ірині Кондратовій. Вона показала фоловерам футболіста, як жінки в Україні народжують під час війни.

Ірина розповіла, що з початком війни вагітних жінок і матерів евакуювали до підвалу. «Перші дні були найскладнішими. Ми мали навчитися працювати під обстрілами», — каже вона. Ірина постійно перебуває у закладі і, крім того що виконує обов’язки керівниці центру, працює дитячим анестезіологом, займається матеріально-технічним забезпеченням та надає емоційну підтримку пацієнтам. Вона також розмістила історію, присвячену немовляті Михайлу, який народився на другий день війни та має проблеми з диханням. Наприкінці Ірина додала, що ЮНІСЕФ роками доставляє в Україну медичні товари, та показала техніку, подаровану благодійною організацією, послом якої є Бекхем.

david-beckham-war (2)
david-beckham-war (3)
david-beckham-war (5)
david-beckham-war (4)
david-beckham-war (1)

19 березня помічник начальника Нацполіції Харківської області В’ячеслав Марков повідомив, що у місті під час ворожого обстрілу загинули п’ятеро цивільних, серед яких дев’ятирічний хлопчик.

Нове та Найкраще

6 164

647

576
921
Більше матеріалів