Ubisoft запустив конкурс віртуальної фотографії — найкращі знімки покажуть у Нью-Йорку

Розробник відеоігор Ubisoft оголосив конкурс внутрішньоігрової фотографії Photomode. Знімки переможців представлять у рамках експозиції в Нью-Йорку. Конкурс триватиме до 16 жовтня, участь у ньому безкоштовна.

Користувачі мають опублікувати підбірку до чотирьох фотографій в інстаграмі чи твіттері з хештегом #UbisoftPhotomode або завантажити світлини через сайт. Це мають бути скриншоти з ігор Ubisoft: Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6, The Crew 2, Riders Republic та інших. Журі обиратиме переможців у семи категоріях, серед яких портрет, природа, дизайн, рух, оповідь та експеримент.

Результати оголосять 9 листопада. Три головних переможці виграють поїздку на виставку до Нью-Йорка. Вона проходитиме в одній із міських галерей протягом чотирьох днів, точні дати та місце оголосять пізніше. Також серед призів — потужний ігровий ноутбук, річна передплата Ubisoft+ та принти власних фотографій. Окрім фізичної виставки роботи переможців також показуватимуть у спеціальній цифровій галереї до липня 2023 року.

Внутрішньоігрова або віртуальна фотографія — це форма нового медіамистецтва у вигляді скриншотів світу відеоігор. За останні роки така функція з’явилася у багатьох однокористувацьких іграх. Ubisoft став першим великим виробником, який вирішив провести фотоконкурс серед своїх споживачів.

Нове та Найкраще

6 285

702

602
960
Більше матеріалів