Помер репер Coolio — автор хіта Gangsta’s Paradise

Американський репер Coolio, відомий хітом Gangsta’s Paradise, помер у Лос-Анджелесі у віці 59 років. Про це повідомляє TMZ із посиланням на його менеджера Джареза Поузі.

За словами менеджера, артист був у гостях у друга та пішов до ванної кімнати. Він не виходив деякий час та зрештою був знайдений лежачим на підлозі. Коли на місце приїхала швидка, медики констатували смерть чоловіка. Вони припустили, що у нього сталася зупинка серця. Офіційна причина смерті наразі невідома.

Coolio, чиє справжнє ім’я Артіс Леон Айві — молодший, почав займатися музикою у 1980-х. Свій перший сольний альбом репер випустив у 1994-му, але справжній успіх прийшов до нього наступного року з виходом платівки Gangsta’s Paradise. Однойменна композиція, написана у співавторстві з виконавцем LV, була саундтреком до фільму «Небезпечні думки» з Мішель Пфайффер у головній ролі. Пісня стала однією з найуспішніших реп-композицій усіх часів. У 1996 році Coolio отримав премію «Греммі» за найкраще виконання репу.

Протягом музичної кар’єри Coolio записав дев’ять студійних альбомів, отримавши кілька нагород MTV Video Music Awards. Серед інших його хітів — Fantastic Voyage, Rollin’ With My Homies, 1, 2, 3, 4 (Sumpin’ New) і Too Hot.

Нове та Найкраще

6 200

653

583
936
Більше матеріалів