Видали еротичний календар з одеськими митцями. Кошти від продажу підуть на потреби жінок у ЗСУ

В Одесі випустили еротичний календар на 2023 рік із місцевими митцями-чоловіками. Метою проєкту є збір коштів на потреби жінок у лавах Збройних сил України. Календар назвали «Голі богемні ледацюги», повідомив його автор художник Денис Недолуженко.

«„Голі богемні ледацюги“ є непрофесійними моделями, це амбасадори мистецтва міста Одеси — музиканти, художники, актори, тобто митці в найширшому значенні цього слова», — зазначає Недолуженко. У проєкті взяли участь музикант Дмитро Бондар, режисер Олександр Волошин, художник Ярослав Войцеховський, дизайнер одягу Володимир Уманенко та інші.

Усі виручені від продажу кошти обіцяють спрямувати до благодійних фондів, які займаються забезпеченням потреб жiнок у ЗСУ, зокрема створенням військової форми. Вартість календаря — 500 гривень. Його презентація відбудеться 29 грудня в одеському нічному клубі Cahoots.

На початку грудня редакція «5 каналу» представила благодійний календар на 2023 рік, для якого знялися оголеними журналістки телеканалу разом зі зброєю. Ідею проєкту розкритикували представники медіаспільноти, зокрема за сексизм та об’єктивацію жінок.

Нове та Найкраще

6 040

591

547
883
Більше матеріалів