Coca-Cola випустила рекламу з шедеврами Воргола, Мунка й Ван Гога

Компанія Coca-Cola випустила рекламний ролик, в якому фігурують визначні роботи з історії мистецтва, а також картини деяких сучасних художників. Кампанію назвали «Шедевр» (Masterpiece).

Дія двохвилинного відео розгортається в художньому музеї, де студенти роблять замальовки. Один із учнів класу нудьгує в очікуванні творчого натхнення. У цей момент картини починають оживати: рука з твору «Божественна ідилія» сучасного художника Aket тягнеться до пляшки з роботи Енді Воргола Coca-Cola (4) 1962 року, відклеює її та кидає через галерею.

Потім пляшку перекидають одне одному персонажі полотен «Корабельна аварія» Вільяма Тернера (1805), «Крик» Едварда Мунка (1895), «Міст і пагорб на заході сонця» Утаґави Хіросіґе (1858), «Спальня в Арлі» Вінсента Ван Гога (1889) та «Дівчина з перловою сережкою» Яна Вермера (1665). Зрештою напій опиняється у студента, який робить ковток і швидко виконує завдання.

У рекламі також показані твори сучасних митців, зокрема Вікрама Кушваха, Стефанії Техади, Фатми Рамадан і Wonderbuhle. На сайті Coca-Cola з’явилася окрема сторінка, де є короткі інтерв’ю з цими художниками про їхню участь у проєкті та вплив бренду на масову культуру.

Нове та Найкраще

6 232

673

593
947
Більше матеріалів