Міллі Боббі Браун написала історичний роман про Другу світову

Британська акторка Міллі Боббі Браун («Дивні дива») випустить свій дебютний роман «Дев’ятнадцять кроків». Книга вийде вже цієї осені, пише The Hollywood Reporter.

Роман «Дев’ятнадцять кроків» навіяний розповідями бабусі акторки про Другу світову війну в Лондоні. Видавництво William Morrow описує книгу як «епічну історію кохання, втрати й таємниць».

Головною героїнею є 18-річна Неллі Морріс, яка живе зі своєю сім’єю в лондонському районі Бетнал-Грін у часи Другої світової війни. Дівчина закохується в американського пілота Рея, але їхні стосунки переривають бойові дії.

«Однієї ночі під час повітряного нальоту стається трагічний випадок, наслідки якого катастрофічні, — і життя Неллі вже ніколи не буде таким, як раніше», — анонсувала книгу авторка.

Nineteen Steps

Роман надійде у продаж 12 вересня 2023 року. Наразі видання можна передзамовити у Великій Британії, США, Австралії та Новій Зеландії. Книга поки не має офіційної обкладинки.

Міллі Боббі Браун 19 років, вона найбільш відома тим, що зіграла дівчинку Оді у серіалі «Дивні дива» від Netflix. У 2017-му акторка отримала премію Гільдії кіноакторів США за найкращу жіночу роль у драматичному серіалі.


Фото: Laviru Koruwakankanamge / Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 180

650

580
926
Більше матеріалів