Підліток відтворив у Lego трейлер «Людини-павука» — студія запросила його працювати над фільмом

14-річний юнак Престон Мутанга з Торонто отримав посаду аніматора у новому фільмі «Людина-павук: Крізь Всесвіт» після того, як покадрово відтворив його трейлер за допомогою конструктора Lego. Про це пише The New York Times.

3 січня Мутанга опублікував у твіттері свій Lego-трейлер, що швидко став вірусним. Через деякий час ролик помітили продюсери «Людини-павука» Філ Лорд і Крістофер Міллер, які також були режисерами картини «Lego Фільм» (2014).

«Ми з’ясували, що автором був 14-річний хлопець, і подумали: це виглядає неймовірно складно для непрофесіонала, — згадує Міллер. — Він вразив нас усіх, включаючи найкращих аніматорів у світі». Після цього студія Sony Pictures запропонувала підлітку створити для фільму сцену у стилі Lego.

Мутанга почав працювати над проєктом у перервах між навчанням у школі. Періодично він зустрічався по відеозв’язку з продюсерами стрічки, які перевіряли його прогрес та давали поради. Зусилля підтримували батьки: вони купили сину потужний комп’ютер із сучасним програмним забезпеченням. «Я був у захваті від „Lego Фільму“, — каже юнак. — Тому працювати з людьми, що створили цей шедевр, було здійсненням мрії».

«Людина-павук: Крізь Всесвіт» — комп’ютерно-анімаційний супергеройський фільм, заснований на персонажі Marvel Comics Майлзі Моралесі. В українському прокаті стрічка з 1 червня.

Нове та Найкраще

6 037

591

546
880
Більше матеріалів