Популярний блогер кіт Степан знайшовся — він залишив територію України

Користувачі інстаграма почали хвилюватися за долю харківського кота Степана через те, що на його сторінці не було оновлень з 3 березня. На акаунт тварини, яка встигла прорекламувати сумку Valentino та засвітитися у сторіс Брітні Спірз, підписані більше мільйона людей.

З 24 лютого Харків щодня перебував під обстрілами російської артилерії. На початку березня хазяйка Степана зробила пост із закликом зупинити російську агресію проти України, а потім два тижні не виходила на зв’язок. 16 березня в інстаграмі найпопулярнішого кота України нарешті з’явився новий допис, в якому авторка блогу повідомила про те, що виїхала за кордон і зараз зі Степаном перебуває у Монако.

Хазяйка Степана розповіла, що в будинки, розташовані в харківському районі Салтівка, постійно влучали снаряди, а на восьмий день війни постраждав і їхній дім. Дві ночі вони провели в підвалі, тиждень були без світла, а після цього змогли безпечно виїхати з міста завдяки волонтерам. Спочатку Степана перевезли потягом до Львова, а потім, після дев’яти годин очікування в черзі, він перетнув кордон із Польщею.

«Після того як ми опинися в Польщі, нам запропонувала допомогу Всесвітня асоціація інфлюенсерів з Монако, що допомогла нам дістатися Франції та дочекатися тут того самого дня, коли ми зможемо повернутися додому. З нами зараз усе в порядку. Ми дуже переживаємо за наших рідних в Україні і постараємося допомогти нашій країні усім, що в наших силах», — підкреслила в інстаграмі авторка блогу.

Нове та Найкраще

6 043

594

550
885
Більше матеріалів