Дівчинка зробила оголошення про свій ютуб-канал на стовпі та привернула тисячі підписників

Дівчинка з села Рудне Львівської області розмістила на стовпі оголошення, в якому закликала перехожих підписуватися на свій ютуб-канал про тварин «Природа ТВ». Щоб підтримати дитину, українські користувачі твіттера почали поширювати інформацію про канал — за кілька днів його аудиторія зросла з 13 осіб до 16 тисяч підписників. Вони активно коментують відео і просять авторку продовжувати знімати «милий і зворушливий контент».

Дівчинка написала оголошення вручну, уточнивши, що впізнати канал можна завдяки «малюнку з квітами». Усі свої ролики вона присвячує домашнім тваринам — коту, собаці, курці, папузі та рибкам. Користувачів твіттера привернула простота і дитяча безпосередність, з якою створюється контент.

Авторка каналу вчить англійську разом з папугою, вигулює курку на пляжі, спостерігає за реакцією цуценяти на сніг і грає з котом стрічкою. Сама на відео дівчинка жодного разу не з’являється і ніяк не коментує те, що відбувається. Перший ролик вона присвятила Стрийському парку у Львові. «На цьому каналі ви побачите багато мальовничих куточків нашого краю», — йдеться в описі «Природа ТВ».

Нове та Найкраще

8 153

962

790
1 223
Більше матеріалів