Джонні Депп заробив $3,5 мільйона на продажі авторських принтів

Джонні Депп заробив більше $3,5 мільйона на продажі своєї першої колекції мистецьких творів Friends And Heroes усього за кілька годин, повідомляє BBC. Актор, який у червні виграв суд проти колишньої дружини Ембер Герд, представив 780 принтів із зображенням відомих людей, артистів та музикантів.

Продаж робіт Депп анонсував у своєму інстаграмі, на який підписано понад 27 мільйонів людей. Його принти презентували 37 галерей через платформу Castle Fine Art. Актор підкреслив, що серед героїв колекції його знайомі й люди, які його надихають, зокрема гітарист The Rolling Stones Кіт Річардс, Боб Ділан, Аль Пачіно та Елізабет Тейлор.

johnny2
Фото: Castle Fine Art
johnny3
Фото: Castle Fine Art

«Я завжди використовував мистецтво, щоб висловити свої почуття. Мої картини проходять через усе моє життя, але я приховував їх та обмежував себе. Ніхто ніколи не повинен себе обмежувати», — зазначив 59-річний актор.

Купити окреме зображення можна було за $4 тисячі, а серію з чотирьох робіт — за $15 тисяч. Наразі усі принти розпродані — за кілька годин на сайт Castle Fine Art зайшла така кількість людей, що сервер не витримав. На платформі дебютну колекцію актора описують як проєкт «на перетині попарту та стрит-арту». Раніше Джонні Депп також представив колекцію NFT Never Fear Truth із зображенням своїх друзів та героїв. Актор заробив майже $800 тисяч і передав виручені кошти на благодійність.


Фото: Castle Fine Art

Нове та Найкраще

6 200

652

582
935
Більше матеріалів