Німецька вівчарка-мільйонер «продала» віллу в Майамі, яка раніше належала Мадонні

Німецька вівчарка Гюнтер VI, якій перейшли у спадок великі статки, а також нерухомість у Тоскані та Флориді від пращура на прізвисько Гюнтер IV, «продала» віллу з вісьма спальнями на набережній Майамі за $31,7 мільйона, повідомляє Associated Press. Раніше особняк із краєвидом на затоку Біскейн належав Мадонні, але двадцять років тому був викуплений представниками собаки за $7,5 мільйона — відтоді ціна будинку збільшилася більш ніж у чотири рази.

У випадку, якщо власник собаки заповідає їй нерухомість та інші активи, тварині призначають офіційного опікуна, який піклуватиметься про її здоров’я і керуватиме фінансами. У 1992 році прадід вівчарки на прізвисько Гюнтер III отримав багатомільйонну спадщину після смерті німецької графині Карлотти Лібенштайн.

Надалі опікуни стежили за чистотою родоводу собак і примноженням їхніх статків. Гюнтер VI живе у просторому будинку в Тоскані, але регулярно відвідує Мілан та Багами, де щовечора їсть у ресторанах. Наразі у розпорядженні собаки $500 мільйонів. Опікуни Гюнтера VI стежать, коли краще купувати чи продавати нерухомість. Також вони придбали для собаки чоловічу футбольну команду і жіночу команду з плавання й заснували фонд Gunther Rescue, щоб допомагати іншим тваринам.

Щоранку кухар готує Гюнтеру VI сніданок із найкращого м’яса, свіжих овочів та рису. Іноді вівчарка надає перевагу ікрі, але ніколи не їсть собачий корм. Тварина подорожує приватним літаком і щодня займається з тренером. У американському особняку Гюнтер VI жив у головній кімнаті — він спав на італійському ліжку з червоного оксамиту, яке було зроблене спеціально для Мадонни.

Нове та Найкраще

6 257

685

597
956
Більше матеріалів