Названі переможці конкурсу Dog Photography Awards 2022

Організатори міжнародного фотоконкурсу Dog Photography Awards оголосили переможців 2022 року. Конкурс проходив удруге, на нього подали понад 1,4 тисячі заявок із 50 країн світу.

Dog Photography Awards — це конкурс для фотографів собак, в якому можуть брати участь любителі та професіонали. Цього року переможців визначали у чотирьох категоріях: «Портрет і пейзаж», «Дія», «Студія» та «Собаки і люди». Автори найкращих знімків отримали грошовий приз у розмірі €500.

Перше місце у категорії «Портрет і пейзаж» присудили швейцарській фотографці Далії Фіхман за знімок бордер-коллі на прізвисько Кайрон. Цей собака допомагає шукати і рятувати людей при сходженні лавин у горах.

У категорії «Дія» переміг італійський фотограф Франческо Жуніор Мура. Цей знімок був зроблений ним на смузі перешкод під час змагань із собачої спритності в Італії.

Найкращою студійною світлиною визнали знімок англійської фотографки Су Кейе. «Я просто хотіла зробити щось відмінне від норми, — каже авторка. — Щось таке, чого я не бачила в інших фотографів».

Перемога у категорії «Собаки і люди» дісталася німецькій фотографці Сабріні Теден. Вона зробила спільний портрет зі своїм собакою Кензі під час фотосесії у стилі «Гаррі Поттера».

Нижче представляємо роботи, що посіли друге місце в кожній категорії. Усі світлини-переможці можна подивитися на сайті конкурсу.

Нове та Найкраще

6 164

647

576
921
Більше матеріалів