Електронна артистка Rebekah запустила рух проти насильства у сфері танцювальної музики

Rebekah опублікувала відкритий лист, в якому закликає колег не мовчати про випадки сексуального насильства або дискримінації та разом працювати над безпечними умовами для всіх учасників сцени. Аналог #MeToo серед електронних артистів отримав хештег #ForTheMusic.

Каталізатором для запуску руху послужили звинувачення в сексуальному насильстві Еріка Морілло, який нещодавно помер. Музикант не дожив буквально кілька днів до суду в одній зі справ, а після смерті Морілло й інші жінки почали розповідати про випадки насильства з його боку.

«Після того як я побачила всі ці повідомлення від жінок, які зазнали сексуального насильства всередині індустрії з боку впливових чоловіків, я проаналізувала стан сцени і зрозуміла, наскільки вона зіпсована. Ми заплющували очі й мовчали про це занадто довго, — йдеться в повідомленні Rebekah. — Після того як я вирішила бути ментором і допомагати людям потрапити в індустрію, стало очевидно, що я не можу цього робити, поки не почну боротися за безпеку в сфері. Як я можу наставляти жінок і представників ЛГБТК+, знаючи, що вони зіткнуться з сексизмом, домаганнями, а в гіршому випадку і з насильством?»

Rebekah опублікувала відкритий лист на change.org і просить підписати його всіх, хто готовий приєднатися до руху #ForTheMusic. У листі вона перераховує ключові виклики індустрії: забезпечити всім учасникам сцени безпечні умови роботи, зобов’язати стежити за цим нічні клуби, а також покласти край культурі замовчування. Артистка зазначає, що за 24 роки її музичної кар’єри в сфері мало що змінилося, — інциденти, подібні до випадку з Морілло, як і раніше, не оприлюднюють. На момент виходу цієї публікації лист підписало більше трьох тисяч чоловік.

Мітки

Нове та Найкраще

6 039

580

353
880
Більше матеріалів