Вийшов перший трейлер комедії з Жан-Клодом Ван Даммом, зйомки якої проходили в Києві

Стримінговий сервіс Netflix представив трейлер комедії «Останній найманець» із Жан-Клодом Ван Даммом, зйомки якої проходили в Парижі та Києві, повідомляє Collider. Дія стрічки про корумпованих політиків і світ злочинності розгортається у Франції.

Шістдесятирічний актор і майстер бойових мистецтв, який здобув популярність у 90-х завдяки серії бойовиків, виконав роль колишнього секретного агента і найманця Річарда Брумера. Герой, що працює під псевдонімом Туман, намагається врятувати свого сина від помилкових звинувачень у наркоторгівлі і захистити його від мафії.

Режисером стрічки став француз Давид Шарон, творець фільму «Жарти у бік». На рахунку Жан-Клода Ван Дамма понад п’ятдесят картин, але це перша співпраця актора з Netflix. «Цей захоплюючий проєкт дозволив мені освоїти новий жанр. Я завжди був прихильником Жан-Поля Бельмондо і сподіваюся, що по-своєму зміг проявити себе в комедійному бойовику. У своєму сценарії Давид Шарон об’єднав красиву історію про прив’язаність, екшн і гумор», — розповідає Ван Дамм.

«Останній найманець» — перша стрічка, яку Netflix знімав в Україні. Робота над проєктом проходила в серпні і вересні 2020 року. Прем’єра фільму відбудеться на платформі 30 липня.

Нове та Найкраще

6 200

652

582
934
Більше матеріалів