Leica випустила камеру разом зі співаком Seal, надихнувшись словами його пісні

Британський співак, володар трьох музичних премій «Греммі» Seal випустив камеру разом із компанією Leica. У новій лімітованій серії Q2 DAWN буде 500 камер — кожна з унікальним дизайном. На сайті сказано, що при оформленні розробники надихалися текстом пісні Seal Kiss From a Rose.

Усі вироби в серії будуть вручну загорнуті в японську тканину, принт якої нагадує відблиски сонячного світла, а на кожній камері викарбують підпис співака. Покупці також отримають шарф і спеціальний ремінець з рядком із пісні: «Ти стала світлом на темній стороні мене». Ціна набору становить $5 995, на $200 більше за звичайну модель Leica Q2. Камеру вже можна придбати у будь-якому магазині торгової марки.

dawn-website-img_c-slider-1
dawn-website-img_c-slider-5
19069_Leica_Q2_Dawn_by_Seal_scarf_RGB

Seal захоплюється фотографією вже майже 30 років. В інтерв’ю 2012-го він розповів, що найбільше полюбляє робити портрети і особливо цінує Leica M9, хоч іноді й експериментує з іншими моделями. «Гадаю, оточуючі звикли до того факту, що я завжди тримаю в руках камеру», — зазначив він тоді.

Пісня Kiss From a Rose стала саундтреком до фільму «Бетмен назавжди» у 1995 році, отримала дві нагороди «Греммі» у 1996-му та принесла співаку популярність.


Фото: Leica

Нове та Найкраще

6 200

652

582
934
Більше матеріалів