Викладач математики створив канал на Pornhub, щоб розвеселити студентів під час пандемії

Користувач твіттера Молсон Гарт звернув увагу, що на Pornhub з’явився незвичайний освітній канал, — замість оголеної натури там розміщують відео з викладачем біля дошки, який пояснює математичний аналіз китайською мовою.

На сторінці changhsumath666 опубліковано більше двохсот роликів, які сумарно набрали 1,4 мільйона переглядів. На канал підписані понад 5 тисяч осіб, при цьому багато хто з них не знає китайської. У коментарях під відео одні користувачі жартують про дивацтва азійського порно, а інші — про те, що на математичному сайті ще хтось дивиться на голих людей.

Канал створив Чжан Сюй, викладач математики з Тайваню. У 2020 році він вирішив підняти настрій своїм студентам, яких перевели на дистанційне навчання через пандемію COVID-19, і почав розміщувати освітні відео на Pornhub. Чоловік пройшов верифікацію, заповнивши профіль як порноактор, вказав свій зріст, вагу і сексуальні вподобання. Завдяки кількості переглядів Чжан Сюй посів 5097-е місце серед порномоделей, жодного разу не роздягнувшись перед камерою.

На Pornhub викладач розміщував лекції з диференціальних й інтегральних рівнянь та інших математичних тем. Крім студентів освітні відео дивляться і користувачі платформи, які зізнаються, що іноді хочуть перепочити від порно. Чжан Сюй також веде математичний ютуб-канал, на який підписані понад 18 тисяч осіб.

Нове та Найкраще

6 200

658

583
938
Більше матеріалів