В Індонезії знищили сотні секс-іграшок, попит на які зріс через пандемію

Влада Індонезії масово знищує сексуальні іграшки — незважаючи на те, що вони заборонені в консервативній країні, попит на такі пристосування значно зріс через карантинні обмеження, повідомляє Vice. Чиновники впевнені, що секс-іграшки серйозно шкодять суспільній моралі. Партії товарів 18+ регулярно конфіскують і спалюють, ніби це небезпечні наркотичні речовини.

Останніми під удар потрапили 442 секс-іграшки, вібратори, дилдо й інші товари для дорослих, які прибули до Бандунга, столиці провінції Західна Ява. Начальник митної служби Двійоно Відодо пояснив, що, незважаючи на заборону влади, люди продовжують замовляти подібну продукцію онлайн і в Індонезії це є прибутковим бізнесом.

В основному товари доставляють з Китаю, де зосереджено 70% світового виробництва секс-іграшок. Китайські компанії підтвердили, що попит на їхню продукцію збільшився вдвічі у першій половині 2020 року. Особливо інтерес до неї зріс у США, Італії, Франції, Новій Зеландії, Австралії, Данії, Великій Британії та Колумбії. Незважаючи на те що влада Індонезії бореться з секс-іграшками принаймні з 2015 року, повністю заблокувати їх ввезення у країну не можна: часто товари для дорослих прибувають не великими партіями, а в форматі приватних замовлень, кожне з яких перевірити неможливо.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Австралії заборонили японські хентай-комікси та аніме, назвавши їх «нелегальною порнографією». Влада країни була стурбована сексуалізацією дітей у подібній продукції. Митні служби Австралії також блокували ввезення сексуальних іграшок, аніме і костюмів для косплею.


Фото: Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 044

594

550
885
Більше матеріалів