На Шрі-Ланці затримали «Місіс світу»: вона зірвала корону з нової переможниці конкурсу краси

Поліція Шрі-Ланки затримала «Місіс світу — 2020» Каролін Джурі за те, що вона, ймовірно, завдала тілесних ушкоджень переможниці національного конкурсу краси Пушпіке де Сільві в ході бійки на сцені, повідомляє BBC. Джурі мала нагородити жінку під час церемонії «Місіс Шрі-Ланка», але замість цього вступила з нею в суперечку і публічно відібрала корону.

Володарка титулу «Місіс світу» заявила, що перемога не може дістатися Пушпіке де Сільві, оскільки жінка розлучена, а правилами конкурсу це заборонено. Джурі наполягла на тому, що нагородити мають конкурсантку, яка посіла друге місце.

Пушпіка де Сільва залишила сцену у сльозах. Жінка пояснила, що перебуває у шлюбі, хоча й тимчасово не проживає з чоловіком. Організатори конкурсу вибачилися перед постраждалою і повернули їй корону і титул.

«Сьогодні на Шрі-Ланці багато самотніх матерів на кшталт мене, які страждають. Цю корону я присвячую їм, жінкам, які виховують своїх дітей самі», — підкреслила переможниця конкурсу на пресконференції. На своїй сторінці у фейсбуці де Сільва повідомила, що після церемонії звернулася до лікарні для огляду травм голови і що подасть до суду на діючу «Місіс світу» за образливе ставлення до неї.

У четвер, 8 квітня, поліція затримала не тільки Каролін Джурі, а й іншу модель, яка брала участь в інциденті, — Чула Падмендру за звинуваченням у застосуванні сили і нанесенні легких тілесних ушкоджень. Уточнюють, що пізніше жінок відпустили під заставу, але розслідування ще триває.

Нове та Найкраще

6 040

580

353
883
Більше матеріалів