Depositphotos запустила англомовний ютуб-канал про креативність

Міжнародна контент-платформа Depositphotos запустила англомовний YouTube-канал Creativity. Inside & Out. Там ділитимуться відеоконтентом на перетині візуальної комунікації, маркетингу й культури. Як зазначають у Depositphotos, канал буде корисний для тих, хто займається творчістю, маркетингом, фотографією, дизайном і комунікаціями, а також всіх, хто слідкує за трендами. Нові випуски виходимуть кожні два тижні.

На каналі вже є два випуски. Перший висвітлював тему мемів: експертами стали співзасновник додадку Reface Іван Алцибєєв та антропологиня Маккензі Фінклеа.

Другий випуск про антивоєнні маніфести розділили на два епізоди. У першому дослідили, як автори контенту декларували антивоєнну позицію у минулому та сьогоденні, чому мистецтво не може дистанціюватися від подій, які впливають на суспільство, та як змінилося зображення бойових дій за останні століття.

Експертами другого епізоду стали стріт-арт-художниці Мішель і Ніколь Фельдман та співзасновник агентства Banda Павло Вржещ. В ньому йдеться про найяскравіші проєкти українських та закордонних митців, присвячених війні Росії проти України. Зокрема, про полотно французького художника JR з портретом пʼятирічної українки Валерії, що стало обкладинкою видання Time, «криваве озеро» навпроти російського посольства у Вільнюсі, карти Таро з героями української історії, створені сестрами Фельдман, та інші.

У квітні засновник фотобанку Depositphotos Дмитро Сергієв запустив платформу Keep Going для першої допомоги українським підприємцям під час війни.

Нове та Найкраще

5 981

546

534
860
Більше матеріалів