Вийшов тизер продовження «Бората». На постері до нього Саша Барон Коен закликає носити маску

Вийшов тизер сиквелу «Бората», прем’єра якого відбудеться 23 жовтня в онлайн-кінотеатрі Amazon Prime. Виконавець головної ролі Бората Сагдієва, Саша Барон Коен, також випустив постер до фільму: актор зображений оголеним, на ньому — тільки захисна маска для обличчя. Так Саша Барон Коен закликав глядачів надягати маску в громадських місцях.

Картина вийде перед президентськими виборами в США, які намічені на 3 листопада. Раніше команда фільму створила пародійний акаунт Казахстану у твіттері. У ніч перед дебатами в ньому з’явився ролик, який закликає голосувати за Дональда Трампа.

«Вітаємо великого друга казахського народу Дональда Трампа з перемогою на дебатах! Вражаючий і відмінний результат для сильного лідера, який завжди ставить Америку і Казахстан понад усе»

У червні Саша Барон Коен проник на мітинг консерваторів у місті Олімпія, штат Вашингтон, замаскувавшись під реднека. Він представився спонсором, який бажає підтримати мітинг. При цьому одягнений комік був у джинсовий комбінезон і картату сорочку, а на голові у нього був ковбойський капелюх. На сцені Саша Барон Коен виконав пісню: в ній він назвав коронавірус обманом, який придумали ліберали, а також закликав «вколоти уханського вірусу» Бараку Обамі.

Нове та Найкраще

6 181

650

580
926
Більше матеріалів