Lego створила найбільший конструктор за всесвітом Marvel — будівлю газети з «Людини-павука»

Компанія Lego представила набір Daily Bugle — іграшкову штаб-квартиру газети з серії фільмів про Людину-павука. Конструктор налічує 3 770 деталей, а його висота в зібраному вигляді становить 82 сантиметри. Це найбільший набір, створений за мотивами всесвіту Marvel, повідомляє New York Post.

The Daily Bugle — вигадана бульварна газета Нью-Йорка. Вона вперше згадується в коміксі «Дивовижна Людина-павук» 1963 року, після чого The Daily Bugle стала культовою складовою всесвіту Marvel. Новий набір Lego відтворює будівлю, в якій Пітер Паркер працював під керівництвом редактора Джона Джеймсона.

«Мені було сім років, коли я отримав у подарунок свій перший комікс про Людину-павука. Я завжди уявляв собі, як створю лего-модель Daily Bugle і як Спайді та його чудові друзі битимуться з різними ворогами», — розповів дизайнер Lego Марк Джон Стаффорд. Набір Daily Bugle розроблений із великою деталізацією як усередині, так і зовні. Зібраний конструктор являє собою триповерхову офісну будівлю з розташованою перед штаб-квартирою вулицею і провулком позаду Daily Bugle.

До набору входить 25 мініфігурок. Крім Людини-павука тут можна знайти його друзів і ворогів: першу дівчину Паркера Гвен Стейсі, а також суперлиходіїв Венома, Містеріо і Доктора Восьминога. У цій моделі є й ексклюзивні фігурки, серед яких незрячий супергерой Шибайголова, лінчеватель Каратель, напарниця Людини-павука Чорна Кішка і мисливець на вампірів Блейд. Набір Daily Bugle надійде у продаж 1 червня.

Нове та Найкраще

6 238

678

594
948
Більше матеріалів