Balenciaga показав нову колекцію у вигляді епізоду «Сімпсонів»

Модний дім Balenciaga створив спеціальний епізод мультсеріалу The Simpsons, щоб представити нову весняно-літню колекцію на Тижні моди в Парижі.

У 10-хвилинному випуску Гомер Сімпсон просить Balenciaga надіслати його дружині Мардж подарунок на день народження. У відповідь бренд відправляє сукню за €19 тисяч. Надягнувши її кілька разів, Мардж шле вбрання назад зі словами подяки. Зворушений її любов’ю до бренду, дизайнер Демна Гвасалія летить до Спрінгфілда і запрошує жителів міста на свій показ до Парижа.

У результаті персонажі мультсеріалу — родина Сімпсонів, бармен Мо, шеф Віггам, Вейлон Смізерс та інші дефілюють подіумом в екстравагантних вбраннях.

Крім показу епізоду «Сімпсонів» Balenciaga провів і традиційну презентацію колекції на червоній килимовій доріжці за участю знаменитостей. Сам Гвасалія постав у чорному костюмі — як і на нещодавньому показі Met Gala з Кім Кардаш’ян, зазначає Hypebae.

Торік Balenciaga стилізував рекламну зйомку під випуск новин — із моделями замість ведучих, а пізніше випустив футуристичну відеогру, в якій можна побачити нову колекцію. Нещодавно бренд також створив лінійку модного одягу для онлайн-ігри Fortnite.

Нове та Найкраще

6 181

650

580
927
Більше матеріалів