Квартира Керрі Бредшоу з’явилася на Airbnb — її можна зняти за $23

Сервіс оренди житла Airbnb та студія Warner Bros. відтворили нью-йоркську квартиру героїні серіалу «Секс у великому місті» Керрі Бредшоу. Зняти житло для двох можна буде за $23, але лише в ніч із 12 на 13 листопада.

Квартира розташована в районі Челсі на Манхеттені. У її облаштуванні брала участь актриса Сара Джессіка Паркер, яка зустрічатиме шанувальників шоу віртуально як господиня житла. «Гості отримають доступ до легендарної шафи Керрі, зможуть спуститися сходами її будинку і навіть випити „Космополітен“», — обіцяють в Airbnb. Відвідувачі також побачать у квартирі деякі речі Керрі — телефон біля ліжка, шкіряне крісло, іменний підвісок, записник і ноутбук. Бронювання апартаментів відкриють у понеділок, 8 листопада.

Проєкт приурочили до виходу серіалу «Секс у великому місті» під назвою «І просто так…» (And Just Like That…) у грудні. Нове шоу, в якому буде десять півгодинних серій, розповість про життя та дружбу головних героїнь Кері, Міранди і Шарлотти через двадцять років. У проєкті з’явиться перший небінарний персонаж, якого зіграє американська актриса та співачка Сара Рамірес.

Нове та Найкраще

6 044

596

550
886
Більше матеріалів