«Золота малина» запровадила окрему категорію для Брюса Вілліса. Він знявся одразу у 8 фільмах

Організатори антипремії «Золота малина» назвали номінантів 2021 року. Її вручають найгіршим представникам кіноіндустрії.

Найбільше номінацій у картини «Діана: мюзикл» — дев’ять. По п’ять разів згадані трилери «Карен» і «Жінка у вікні», чотири — комедія «Космічний джем: Нове покоління». Серед акторів та актрис, які претендують на антинагороду, опинилися Джаред Лето («Дім Gucci»), Меган Фокс («Північ на злаковому полі»), Бен Аффлек («Остання дуель»), Джина де Ваал («Діана: мюзикл») і Мел Гібсон («Небезпечний»). За звання найгіршого режисера позмагаються Крістофер Ешлі («Діана: мюзикл»), Стівен Чбоскі («Дорогий Еван Гансен»), Демон «Коук» Деніелс («Карен»), Ренні Гарлін («Пограбування по-джентльменськи») та Джо Райт («Жінка у вікні»).

Окремої категорії удостоївся Брюс Вілліс, який встиг за рік знятися у восьми проєктах: «Американська облога», «Зоряний рубіж», «Злочинний квест», «Фортеця», «Глухий кут», «Північ на злаковому полі», «За межею життя» та «Вижити у грі». Усі ці стрічки потрапили до категорії «Найгірша гра Брюса Вілліса у фільмах 2021 року».

Антинагороду «Золота малина» (Razzie Award) вручають з 1981-го за найгірші акторські роботи, сценарій, режисуру та кінокартину року. Журі включає понад 500 анонімних членів із кількох країн, які голосують онлайн. Номінантів «Золотої малини» оголошують за день до того, як стають відомі претенденти на «Оскар». Переможців назвуть 26 березня перед врученням нагороди Американської кіноакадемії.


Фото: Брюс Вілліс / Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 156

644

574
913
Більше матеріалів