Adidas випустив рекламу бюстгальтерів із зображенням оголених жіночих грудей

Спортивний бренд Adidas запустив рекламну кампанію Support is Everything для колекції спортивних бюстгальтерів, опублікувавши в соцмережах колаж із 25 фотографій оголених жіночих грудей.

«Ми вважаємо, що жіночі груди всіх форм і розмірів заслуговують на підтримку та комфорт. Ось чому наша нова лінійка спортивних бюстгальтерів включає 43 моделі, з яких кожна може знайти собі потрібну», — зазначили в Adidas.

«Підтримка — це все»

Кампанія викликала неоднозначну реакцію у соцмережах. У той час як багато хто хвалив Adidas за нормалізацію зображення жіночого тіла, інші критикували бренд за зайву сексуальну об’єктивацію в рекламі.

Читайте також: Груди, вперед! Свобода від бюстгальтера очима художників

У відповідь на критичні відгуки компанія повідомила, що не має наміру видаляти публікацію. Там підкреслили, що груди є природною частиною анатомії, тому важливо зняти стигму, «щоб дозволити майбутнім поколінням процвітати».

Бренду довелося все-таки замазати соски на фотографіях в інстаграмі, аби не порушувати правила платформи. При цьому версія без цензури доступна у твіттері, на сайті бренду та на рекламних щитах. Крім того, в інстаграмі Adidas опублікували знімки, що демонструють наслідки носіння бюстгальтера невідповідного розміру. За інформацією бренду, більшість жінок стикаються з такими проблемами під час тренувань.

Нове та Найкраще

6 200

652

582
936
Більше матеріалів