Вийшов трейлер фільму про Еван Рейчел Вуд. У ньому акторка розповідає про насильство Мериліна Менсона

Телеканал HBO випустив трейлер документального фільму «Повстання Фенікса» (Phoenix Rising), присвячений американській акторці та активістці Еван Рейчел Вуд, зокрема її стосункам із музикантом Мериліном Менсоном. Онлайн-прем’єра відбудеться на стримінговому сервісі HBO Max 15 березня.

Картина розповідає про знайомство акторки з Браяном Ворнером (справжнє ім’я музиканта) та розвиток їхніх стосунків, що тривали з 2007 до 2010 року. Вуд згадує про психологічне та фізичне насильство з боку Менсона і розкриває історії інших його жертв. Також вона говорить про те, як стала захисницею прав жінок, які постраждали від домашнього насильства. Мати акторки у трейлері називає Менсона «хижаком, який навчився маніпулювати людьми».

У фільмі, прем’єра якого відбулася на кінофестивалі «Санденс» у січні, Еван Рейчел Вуд також звинуватила Менсона у зґвалтуванні під час зйомок кліпу на пісню Heart-Shaped Glasses (2007).

Рік тому акторка заявила про багаторічні знущання та маніпуляції з боку Менсона. Пізніше ще чотири жінки зробили схожі заяви на адресу музиканта. Він відкинув усі звинувачення і стверджував, що завжди вступав у інтимні стосунки за взаємною згодою. Після цього лейбл Loma Vista припинив співпрацю із виконавцем. У листопаді журнал Rolling Stone опублікував розслідування про Менсона, згідно з яким музикант замикав жінок у звуконепроникній скляній кімнаті для психологічних тортур.

Нове та Найкраще

6 200

652

582
936
Більше матеріалів