Хоакін Фенікс і Леді Гага зіграють у сиквелі «Джокера»

Кіностудія Warner Bros. оголосила про виробництво фільму «Джокер: Божевілля на двох» (Joker: Folie à Deux). Картина вийде 4 жовтня 2024-го — рівно через п’ять років після прем’єри першої частини, пише Variety.

Роль Джокера, як і у першій стрічці, виконає Хоакін Фенікс. Його напарницю і коханку Гарлі Квінн гратиме співачка й акторка Леді Гага. Вона опублікувала в своїх соцмережах короткий тизер. За даними інсайдерів, події відбуватимуться у психіатричній лікарні Аркгем у Ґотем-Сіті.

Режисером «Джокера-2» залишиться Тодд Філліпс. Він же напише сценарій у співавторстві зі Скоттом Сільвером. Картину зніматимуть у жанрі мюзиклу. Роботу над нею розпочнуть у грудні 2022 року. Інших деталей поки не розголошують.

«Джокер» вийшов у 2019 році і став першим в історії фільмом із рейтингом R, який зібрав мільярд доларів у світовому прокаті. Сюжет описує становлення головного героя, коли ігнорований суспільством комік розпалює злочинність і хаос у Ґотем-Сіті. На 92-й церемонії вручення премії «Оскар» стрічка отримала 11 номінацій, забравши дві нагороди — за найкращу чоловічу роль і найкращу музику.

Нове та Найкраще

6 164

647

576
921
Більше матеріалів