Персонаж українського мультфільму «Острів скарбів» став мемом у тіктоці

Персонаж українського мультфільму «Острів скарбів» доктор Лівсі став джерелом для мемів у соціальних мережах. На сайті Know Your Meme йому присвятили окрему сторінку. Анімаційна телестрічка була створена режисером Давидом Черкаським на студії «Київнаукфільм» у 1988 році та озвучена російською мовою.

Доктор Лівсі набув популярності у липні, коли тіктокер weirdyunus опублікував відеонарізку з цим персонажем під назвою «Бог серед людей». Зокрема, в ній показана його впевнена хода в оточенні двох інших героїв мультфільму.

У серпні інше відео з ходою персонажа під трек Why Not виконавця Ghostface Playa стало вірусним, зібравши мільйони переглядів. У ролику доктор говорить свою відому фразу: «Слово „ром“ і слово „смерть“ для вас означає одне й те саме». Інші тіктокери почали використовувати відео як шаблон, підставляючи різні субтитри.

Персонаж став настільки популярним, що швидко вийшов за межі тіктока. У твіттері аніматори публікували власні версії героїв, які впевнено крокують під ту саму музику.

Нове та Найкраще

6 224

670

588
946
Більше матеріалів