Instagram планує запустити функцію репостів

Соціальна мережа Instagram незабаром почне тестувати нову функцію, яка дозволить робити репости публікацій інших користувачів. Про це повідомляє TechCrunch із посиланням на компанію Meta, якій належить соцмережа.

«Ми досліджуємо можливість повторно публікувати дописи у стрічці — подібно до того, як ви можете робити репости у сторіс, — щоб люди могли ділитися тим, що їм резонує, і щоб творці контенту були відзначені за їхню роботу», — розповіли у Meta. Тестувати нову функцію планують з обмеженою кількістю користувачів.

Потенційне нововведення першим помітив консультант із соціальних мереж Метт Наварра. Він опублікував скриншот із вкладкою «Репости» на сторінці керівника Instagram Адама Моссері. Ймовірно, у цій вкладці будуть розміщені всі дописи, які користувачі повторно розмістили у своїх акаунтах. Репости також з’являтимуться у стрічках підписників.

Зараз в інстаграмі не існує прямого способу опублікувати пост іншого користувача у своїй стрічці. Деякі юзери застосовують для цього сторонні програми. Видання зазначає, що соцмережа працює над новою функцією вже протягом кількох місяців. Коли вона стане доступна всім, наразі невідомо.

Нове та Найкраще

6 340

716

624
982
Більше матеріалів