Бібліотека Конгресу знайшла загадкові фото. Тепер просять допомогти впізнати людей на них

Бібліотека Конгресу США попросила читачів допомогти ідентифікувати людей на анонімних фотографіях зі свого архіву. Усі вони пов’язані зі світом шоу-бізнесу.

Кадри були знайдені серед великої фотоколекції, яку бібліотека отримала кілька років тому. Більшість світлин вдалося ідентифікувати, проте залишилося 17 загадкових знімків. «Ми вже спробували пошук зображень в інтернеті та програми для розпізнавання облич — усе марно», — кажуть у закладі. Там сподіваються, що хтось впізнає осіб на знімках або ж запропонує нові ідеї для розкриття таємниці.

Бібліотека надала всю наявну інформацію про кожне неідентифіковане зображення, на деяких з них вказані дата й місце. Серед світлин є загадковий портрет чоловіка поряд із камерою Graflex Graphic View, зроблений у 1940-х роках, фотографія пари у шкіряних куртках і сонячних окулярах, а також знімок, ймовірно, музичного гурту з п’яти осіб. Свої пропозиції можна залишати у коментарях під дописом бібліотеки.

Це не перший випадок, коли Бібліотека Конгресу звертається до громадськості по допомогу. Минулого року інституція просила ідентифікувати фотографії американців японського походження, які були примусово ув’язнені під час Другої світової війни.

Нове та Найкраще

6 164

647

576
921
Більше матеріалів