У М’янмі модель засудили до шести років в’язниці за фото в OnlyFans

Військовий суд у М’янмі ув’язнив на шість років модель Нанг Мве Сан за публікацію фотографій на сайті OnlyFans та інших платформах. Це перший подібний випадок у країні, коли людину позбавили свободи за дорослий контент, пише BBC. Жінка протестувала проти військових, які захопили владу у 2021 році внаслідок державного перевороту.

Два тижні тому Нанг Мве Сан було висунуто звинувачення в «заподіянні шкоди культурі та гідності». Її визнали винною у розповсюдженні фотографій і відео з оголеним тілом у соціальних мережах за гроші, що порушує закон про операції з електронікою. Модель жила в Янгоні — колишній столиці М’янми, де діє воєнний стан. У таких регіонах справи обвинувачених розглядають у військовому суді, відмовляючи у праві на адвоката.

Раніше Нанг Мве Сан працювала у медичній сфері, але була змушена звільнитися через тиск, пов’язаний із публікацією відвертих фото. За даними Google, Нанг є однією з найпопулярніших людей у М’янмі. Загальна кількість її фоловерів сягає двох мільйонів. У 2020-му, під час пандемії коронавірусу, вона приєдналася до OnlyFans. Після державного перевороту в М’янмі модель протестувала офлайн і онлайн. У травні цього року їй заборонили виїзд за кордон.

У лютому 2021 року збройні сили М’янми скинули демократично обраний уряд Аун Сан Су Чжі, що викликало масові протести по всій країні та широкомасштабний рух опору. Понад 15 тисяч осіб були заарештовані після захоплення влади військовими, щонайменше 2,3 тисячі політичних в’язнів було вбито.

Нове та Найкраще

6 191

652

581
929
Більше матеріалів